Često postavljana pitanja

Je li potrebna registracija za narudžbu?

Ne. Za narudžbu dodajte potrebnu robu u košaricu, a zatim kliknite gumb za narudžbu.

Ne razumijem pripreme. Što mi najviše odgovara?

Naš katalog robe opisuje njihove učinke i odstupanja u zdravlju pod kojima se treba piti. Istražite ove informacije detaljno - pomoći će vam da odaberete lijek koji će vam odgovarati više od drugih. Ako ti podaci nisu dovoljni, najprije kupite minimalnu dozu i odredite odgovarajući pripravak u praksi.

Koja je razlika između generika za potenciju

Za povećanje potencije preporučuje se primanje generičkog sildenafil citrata. Generički Sialis odgovara muškarcima za poboljšanje erekcije. Generička Levitra je imenovana za primanje za povećanje seksualne aktivnosti. Generički dapoksetin je prihvaćen za produženje spolnog odnosa. Bilo koji ženski patogen se preporučuje za prijem kako bi se uklonili neugodni osjećaji tijekom seksa. Pomozite da se opustite. Povećajte izbor podmazivanja. Poboljšajte orgazam.

Ponašaju li se generici kao originali?

Da, generici posjeduju ista medicinska svojstva, jer sadrže iste aktivne sastojke kao i originali. Postoji i obrnuto: nuspojave generika i marke također se podudaraju.

Gdje radiš svoju drogu koju prodaješ?

Svi lijekovi predstavljeni u našoj izlozi proizvedeni su u Indiji, kao što su farmaceutske tvornice Sunrise, Ajanta, Fortune Healthcare, Cipla, Centurion Lab.

Možete li jamčiti kvalitetu svog tableta?

Da, svi lijekovi su dvostruko testirani - u tvornici u Indiji iu skladištu naše trgovine u Hrvatskoj. Djelovanje tableta jedan-na-jedan je isto kao i djelovanje poznatih lijekova. Zahvaljujući tome, kvaliteta tableta je zajamčena.

Meke tablete: što je to?

Glavna karakteristika Soft tableta je brzina izlaganja tijelu. Takvi se lijekovi rješavaju pod jezikom i djeluju u prosjeku 15 minuta brže nego inače. Terapeutski učinak vidljiv je već 10 minuta nakon upotrebe.

Imam problema s erekcijom u pozadini straha od neuspjeha. Trebam li dobiti vaše tablete da riješim ovo pitanje ili ću se vratiti u normalu?

Naravno, o podrijetlu vašeg najplošnijeg psihičkog problema morate se odlučiti prije svega s psihologom. Istodobno, prilično su česti slučajevi kada prisutnost Viagre u džepu jakne čini muškarca jačim i sigurnijim u seksualnom smislu.

Kako su pakirane tablete za potenciju?

Pripravci za povećanje potencije pakirani su u kutiju tvrtke, unutra - blister pakiranja s tabletama. Broj tableta u svakom blisteru je različit, ovisno o vrsti pripravka. Prilikom slanja narudžbe se pakiraju u neprozirnu kutiju bez identifikacijskih oznaka, što pomaže u očuvanju privatnosti paketa.