Otkazivanje narudžbe: postupak i uvjeti

Otkazivanje narudžbe u našoj mrežnoj ljekarni farmacija-hrvatska.com jednostavan je i praktičan postupak koji omogućujemo našim kupcima. Nastojimo učiniti vaše iskustvo kupnje što je moguće zadovoljavajućim, ali ponekad se pojave situacije u kojima je narudžbu potrebno otkazati. Ovo su glavne točke koje biste trebali znati:

1. Uvjeti otkazivanja narudžbe:Možete otkazati svoju narudžbu prije slanja. Nakon što je vaša narudžba otpremljena, otkazivanje nije moguće, ali uvijek možete iskoristiti naša pravila povrata.

2. Proces otkazivanja narudžbe: Kako biste otkazali narudžbu, obratite se našoj korisničkoj službi na kontakte navedene na web stranici. Uključite broj svoje narudžbe i razlog otkazivanja. Pokušat ćemo obraditi vaš zahtjev što je brže moguće.

3. Povrat novca: Ako uspješno otkažete narudžbu, iznos koji ste platili bit će vraćen na vaš račun u roku od nekoliko radnih dana.

Povrat robe: Vaša prava i mogućnosti

Cijenimo povjerenje koje ste ukazali našoj ljekarni farmacija-hrvatska.com i jamčimo povrat novca ili zamjenu proizvoda u sljedećim slučajevima:

1. Neispravnosti proizvoda: Ako je proizvod koji dobijete neispravan ili ne zadovoljava navedene specifikacije, obvezujemo se vratiti vaš novac ili zamijeniti proizvod sličnim u roku od 14 dana od primitka narudžbe.

2. Odbijanje proizvoda iz drugih razloga: Ako se predomislite o kupnji ili odaberete drugi proizvod, također nudimo mogućnost povrata u roku od 14 dana od primitka narudžbe. Međutim, proizvod mora biti u originalnom pakiranju i nekorišten.

3. Otkazivanje narudžbe prije slanja:Kao što je ranije rečeno, možete otkazati narudžbu prije slanja i dobiti puni povrat novca.

Artikli koji ne ispunjavaju uvjete za povrat

Kako bismo osigurali standarde sigurnosti i kvalitete, neke artikle nije moguće vratiti. Obratite pozornost na sljedeće kategorije proizvoda:

1. Lijekovi: Prema zakonu, lijekovi općenito ne podliježu povratu. Ne možemo prihvatiti vraćene lijekove, čak ni ako je pakiranje netaknuto.

2. Proizvodi s ograničenim rokom trajanja:Proizvodi s ograničenim rokom trajanja ne mogu se vratiti ako im je istekao rok trajanja.

3. Proizvodi koji zahtijevaju posebne uvjete skladištenja: Neki proizvodi zahtijevaju posebne uvjete skladištenja čije kršenje može utjecati na kvalitetu proizvoda. Stoga se takva roba ne može vratiti.

Povrat: naša jamstva

Jamčimo povrat ako su ispunjeni gore opisani uvjeti povrata. Povrat će se izvršiti na istu platnu karticu ili račun s kojeg je izvršeno plaćanje. Vrijeme povrata može varirati ovisno o banci ili sustavu plaćanja, ali nastojimo povrate izvršiti što je brže moguće.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate vratiti ili zamijeniti artikl, kontaktirajte naš tim za podršku koristeći kontakte navedene na web stranici. Uvijek smo spremni pomoći Vam riješiti sve probleme vezane uz narudžbe i povrate u našoj internetskoj ljekarni farmacija-hrvatska.com .

Ne zaboravite da je vaše zadovoljstvo naš prioritet i činimo sve što možemo kako bismo vaše iskustvo kupnje kod nas učinili ugodnim i bez stresa.